Buffémeny
När ni beställer en buffé så gäller beställningen minst 10 personer med fem dagars förbeställning.
(Vid student och andra högtider kan vi göra mindre beställningar upp till 10 personer)
FESTBUFFÉN
KRÄMIG VARMRÖKT LAXRÖRA OCH ROM MED PYRAMIDKNÄCKE
***
3-PEPPARKRYDDAD NATTBAKAD ROSTBIFF MED PICKLAD SMÖRSTEKT SCHALOTTENLÖK
***
CAJUNSTEKTA DRUMSTICKS FRÅN MUNKA-JUNGBY MED COLESLAW
***
VITLÖK O PERSILJEBAKAD BLOMKÅL MED KIKÄRTOR
***
KLAR POTATISSALLAD MED OLIVOLJA, SKÅNSK SENAP, KAPRIS, PAPRIKA, DILL & LÖK
&
PARMESANDRESSING
***
HUSETS HEMBAKTA GRÖTBRÖD
225:-
Midgårdsbuffén
Örtbakad laxsida *** Glacerad majskycklingfilé från Munka-Ljungby *** 12 timmarstekt pepparkryddad rostbiff *** Grön örtdressing *** Fransk potatissallad *** Tomatsallad med hackad rödlök dressad med olivolja & balsamvinäger
185 kr / person
Vikingabuffén
Varmrökt ungtuppsbröst från Munka-Ljungby *** Krämig potatissallad med kapris, rödlök, dill & ruccola *** Sallad med isberg, tomat, gurka, riven morot, vitkål & bönor & Hembakat bröd
150 kr / person
Björkhagsbuffén
Skagenröra på kavring *** Marinerad fläskytterfilé med vitlöksdoftande tomatröra *** Varmrökt ungtuppsbröst naperad med balsamico & rödlök *** Rostade rotfrukter med nötter & fetaost *** Dressing *** Potatisgratäng & Färsk fruktsallad
210 kr / person
Varmrättscatering
Vid beställning av varmrättscatering gäller det minst 10 personer. Maten levereras kall. Behöver ni hjälp med uppvärmning så löser vi det!
Skagenröra på hembakt bröd.
***
Helstekt oxfilé med mustig portvinssås, potatisgratäng & rostad blomkål, selleri & gulbeta samt vikentomatsallad med rädisskott.
***
Smör & havrebakad kaneldoftande äpplekaka med vaniljgrädde.
425kr / per person
Värdshusets gubbröra på danskt rågbröd serveras med sikrom, citron & gräslök.
***
Midgårdens långbakade kalvytterfilé med rödvinssky, hasselbackspotatis, ljummen bönsallad, smör & citronslungade morötter samt dragonsmör.
***
Hjortroncheesecake med hallonsås.
425kr / per person
Varmrökt majskycklingbröst från Munka - Ljungby med äpplechutney & rostade hasselnötter.
***
Stekt hälleflundra med champagnesmörsås, rödbetor med getost, potatisbakelse samt rotfrukter.
***
Passionsfruktmousse
425:- / per person