



Tre-rätters menyer
Meny 1
Terrin på räkor, avocado & citrongravad lax
***
Ugnsbakad parmalindad kyckling från Munka-Ljungby med sparris, jordärtskocka, blomkål & spenat. Serveras med potatisterrin & persiljesky
***
Hallonparfait med myltade skogsbärPris ta med: 270kr
Pris äta här: 399kr
Meny 2
Värdshusets gubbröra på danskt rågbröd serveras med sikrom, citron & gräslök.
***
Midgårdens långbakade kalvytterfilé med rödvinssky, hasselbackspotatis, ljummen bönsallad, smör & citronslungade morötter samt dragonsmör.
***
Hjortroncheesecake med hallonsås.
Pris ta med: 325kr
Pris äta här: 479kr
Meny 3
Krämig fisksoppa med dagens färska fångst, grillad citron & ostpaj.
***
Hjortfilé som rullats i färsk timjan , basilika & koriander och serveras med schalottenlök, stekt shitakesvamp & ostronskivling, lingongräddsås & pommes anna.
***
Laktritspannacotta med citroncaramel & rostad cocos.
Pris ta med: 360kr
Pris äta här: 539kr
Meny 4
Västerbottenpaj med lufttorkad skinka samt en sallad på marinerad kronärtskocka, sparris, bönor & friterad palsternacka.
***
Grillad röding med dill & tomatsalsa & rostad fänkålspotatis. Serveras med sandefjordssmör.
***
Mathias chokladtårta med vispgrädde & apelsinsås smaksatt med vanilj.
Pris ta med: 310kr
Pris äta här: 465kr
Meny 5
Varmrökt majskycklingbröst från Munka-Ljunby med äpplechutney & rostade hasselnötter.
***
Stekt hälleflundra med champagnsmörsås, rödbetor med getost, potatisbakelse samt
***
Passionsfruktmousse
Pris ta med: 350kr
Pris äta här: 525kr
Meny 6
Skagenröra på hembakt bröd.
***
Helstekt oxfilé med mustig portvinssås, potatisgratäng & rostad blomkål, selleri & gulbeta samt vikentomatsallad med rädisskott.
***
Smör & havrebakad kaneldoftande äpplekaka med vaniljgrädde.
Pris ta med: 325kr
Pris äta här: 479kr



