TRE RÄTTER

Tre-rätters menyer

Meny 1

Terrin på räkor, avocado & citrongravad lax

***

Ugnsbakad parmalindad kyckling från Munka-Ljungby med sparris, jordärtskocka, blomkål & spenat. Serveras med potatisterrin & persiljesky

***
Hallonparfait med myltade skogsbär

Pris ta med: 270kr
Pris äta här: 399kr

Meny 2

Värdshusets gubbröra på danskt rågbröd serveras med sikrom, citron & gräslök.

***

Midgårdens långbakade kalvytterfilé med rödvinssky, hasselbackspotatis, ljummen bönsallad, smör & citronslungade morötter samt dragonsmör.

***

Hjortroncheesecake med hallonsås.

Pris ta med: 325kr
Pris äta här: 479kr

Meny 3

Krämig fisksoppa med dagens färska fångst, grillad citron & ostpaj.

***

Hjortfilé som rullats i färsk timjan , basilika & koriander och serveras med schalottenlök, stekt shitakesvamp & ostronskivling, lingongräddsås & pommes anna.

***

Laktritspannacotta med citroncaramel & rostad cocos.

Pris ta med: 360kr
Pris äta här: 539kr

Meny 4

Västerbottenpaj med lufttorkad skinka samt en sallad på marinerad kronärtskocka, sparris, bönor & friterad palsternacka.

***

Grillad röding med dill & tomatsalsa & rostad fänkålspotatis. Serveras med sandefjordssmör.

***

Mathias chokladtårta med vispgrädde & apelsinsås smaksatt med vanilj.

Pris ta med: 310kr
Pris äta här: 465kr

Meny 5

Varmrökt majskycklingbröst från Munka-Ljunby med äpplechutney & rostade hasselnötter.

***

Stekt hälleflundra med champagnsmörsås, rödbetor med getost, potatisbakelse samt

***

Passionsfruktmousse

Pris ta med: 350kr
Pris äta här: 525kr

Meny 6

Skagenröra på hembakt bröd.

***

Helstekt oxfilé med mustig portvinssås, potatisgratäng & rostad blomkål, selleri & gulbeta samt vikentomatsallad med rädisskott.

***

Smör & havrebakad kaneldoftande äpplekaka med vaniljgrädde.

Pris ta med: 325kr
Pris äta här: 479kr